Címlap levesek Frankfurti leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Frankfurti leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 08. szombat, 10:13
Frankfurti leves
 
 
 



Hozzávalók:
egy közepes káposztának a fele
6 db virsli
3 gerezd fokhagyma
1 kisebb fej vöröshagyma
fél zöldpaprika
fél paradicsom
1 krumpli
1 evőkanál liszt
vegeta, só, bors
majoranna, őrölt kömény
olaj

Elkészítése:
A káposztát vékonyan felszeleteljük és kevés olajon megsütögetjük. Rászeljük a paprikát, paradicsomot (télen akár el is hagyhatjuk),a fokhagymát, belekockázzuk a krumplit, beledobjuk egészben a megtisztított hagymát. Ízesítjük, és még egy kicsit pároljuk fedő alatt. Ezután félrehúzzuk és megszórjuk a liszttel, majd vízzel felöntjük. A vége felé belekarikázzuk a virslit és készre főzzük. 
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!