Címlap levesek Tojás leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Tojás leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 11. kedd, 10:22

Tojás leves 

 

 




Hozzávalók:
1.5 liter víz 
2 ek. lisz 
2 ek. olaj 
1 tk. csemege pirospaprika 
1 vöröshagyma 
1 gerezd fokhagyma 
5-6 tk. őrölt fűszerkömény 
8 tojás 
só, delikát (ízlés szerint)

Elkészítés:
Először, megcsinálom a rántást (olajból, lisztből) majd hagyom kihülni egy kicsit és hozzáteszem a pirospaprikát. Egy kevés vizzel felöntöm és lassú tüzön kevergetem. Majd felöntöm a vizzel és beleteszem a vöröshagymát egészben és a zúzott foghagymát. Felforralom, majd lassú tőzön folytatom tovább. Beleteszem a fűszerköményt, sót, delikátot, majd két darab tojást és elkevergetem. Utána óvatosan a maradék 6tojást és kevergetés nélkül hagyom 10 percig főni, hogy szépen egybe maradjanak! 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!