Címlap levesek Cseresznyeleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Cseresznyeleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 12. szerda, 06:07

Cseresznyeleves

 

 




Hozzávalók:
50 dkg cseresznye 
6 dl vörösbor 
4 dl víz 
5 dkg cukor 
2 tojássárgája 
csipet só 
fahéj

Elkészítés:
A kimagozott cseresznyét a vízben és a vörösborban 2-3 percig forraljuk, a cukrot, a sót és a fahéjat beletesszük. Kihűtjük, és tálalás előtt simára keverjük benne a tojássárgáját. 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!