Címlap levesek Alföldi leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Alföldi leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 13. csütörtök, 15:04

Alföldi leves 

 

 




Hozzávalók:
30 dkg sertéshús 
1 fej hagyma 
2 ek olaj 
25 dkg burgonya 
1 liter erõleves (kockából) 
2 dl tejföl 
liszt 
2 fõtt tojás 
1/2 cs zöldpetrezselyem 
1/2 citrom leve 
2 babérlevél 
mustár 
só 
bors

Elkészítés:
Az apró kockára vágott húst az olajban megpirított hagymára tesszük. Babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük a húslevessel. Amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a kockákra vágott burgonyát. Amikor a hús és a krumpli is megpuhult, világos, petrezselymes rántást készítünk. A tejföllel simára keverjük, és besûrítjük vele a levest. Mustárral, citromlével enyhén savanykásra ízesítjük. Tálaláskor a kockára vágott fõtt tojásra merjük a levest. 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!