Címlap levesek Bárányleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bárányleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 14. péntek, 06:51

Bárányleves

 

 




Hozzávalók:
25 dkg báránycomb 
1 kisebb vöröshagyma 
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó) 
1 kisebb fehér paprika 
1 dl tejszín 
1 citromkarika 
só 
bors 
morzsolt tárkony

Elkészítés:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá. 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!