Címlap levesek Boros meggyleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Boros meggyleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 14. péntek, 06:53

Boros meggyleves 

 

 




Hozzávalók:
30 dkg meggy 
1 tojássárgája 
2 dl tejszín 
1 dl édeskés fehérbor 
4 evőkanál cukor 
őrölt fahéj 
reszelt citromhéj

Elkészítés:
A megmosott (befőtt esetén lecsurgatott) meggyet forró vízben főzzük, majd nemsokára hozzáadjuk a cukrot és fahéjat. Habverővel összekeverjük a tojássárgáját a tejszínnel és tűzről levett leveshez habarjuk. Hozzáadjuk a bort és meghintjük frissen reszelt citromhéjjal. Lehűtve tálaljuk. 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!