Címlap levesek Darálthús leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Darálthús leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 31. hétfő, 09:47

Darálthús leves 

 

 




Hozzávalók:
2db sárgarépa 
1szál zöldség 
1db hagyma 
fokhagyma 
karalábé 
zeller 
karfiol 
borsó 
2db burgonya 
paradicsom 
paprika 
10dkg darált hús 
tarhonya 
majoránna,pirospaprika,bors,só,olaj

Elkészítés:
Felhevített olajon üvegesre párolom a hagymát és a fokhagymát.Majd hozzá teszem a répát,a gyökért,karalábét,zellert,és 10dkg borsót.Kicsit párolom majd jöhet rá a darált hús,míg elveszíti a színét.Akkor rászórom a piros paprikát,sót és felöntöm 2liter vízzel.Dobok bele zöldpaprikát és paradicsomot.25 percig főzöm,és hozzáteszem az apróra vágott krumplikat és a karfiolt.Ha felforrt mehet bele 2ek. tarhonya. 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!