Címlap levesek Kijevi szoljanka leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Kijevi szoljanka leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. november 27. péntek, 14:31

Kijevi szoljanka leves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
30 dkg sertéshús, 
40 dkg marhahús,
1 pár virsli,
10 dkg sonka,
5 dkg füstölt szalonna,
1 db vöröshagyma,
10 dkg vegyes zöldség,
1 kanál Vegeta,
1 csomó zöldpetrezselyem,
1 tojássárgája,
1 dl tejföl,
citromlé,
só, bors,
1/2 dl olaj,
1 kanál kapribogyó.

Elkészítése:
A hagymát finomra vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk. 
A virslit, a húsokat, a sonkát apróra vagdaljuk, majd a hagymához tesszük.
Egy kicsit együtt pároljuk. Kb. 1 1/2 liter vízzel felengedjük, hozzátesszük a feldarabolt, megtisztított zöldséget, és takaréklángon fedő alatt puhára megfőzzük.
Hozzáadjuk a sót, borsot, a Vegetát, és elkeverjük.
A tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, majd a levesestálba tesszük.
Állandó keverés mellett, rászedjük a forró levest.
 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!