Címlap levesek Sárgarépa leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Sárgarépa leves PDF Nyomtatás E-mail
2009. november 28. szombat, 09:29

Sárgarépa leves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
(1 személyre):
250 g sárgarépa
1 piroshúsú paprika
fél fej hagyma
fél dl 12 %-os tejföl
1 evőkanál olivaolaj
só, kakukkfű, bors

Elkészítés:
A paprikát sütőben megsütjük, majd 10 percig újságpapírba csomagolva állni hagyjuk, héját lehúzzuk, kicsumázzuk, felaprítjuk. A répát felkockázzuk és hagymával, olivaolajjal, borssal együtt megpároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paprikát. Mindezt botmixerrel összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a tejfölt és felfőzzük. Kakukkfűvel megszórva tálaljuk.
 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!