Címlap levesek Arany krémleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Arany krémleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 01. kedd, 12:29

Arany krémleves 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
20 dkg mirelit sárgarépa, 
10 dkg velős csont,
3 dkg só,
1 kanál liszt,
törött bors,
1 tojássárgája,
1 dl tejszín,
2 dkg vaj,
2 zsemle.


készítése:
A mirelit répakockát vajban pároljuk, és közben egy kanál liszttel megszórjuk, vízzel fölengedjük. 
A csonttal együtt tovább főzzük, ízesítjük, ha megfőtt, átpasszírozzuk. Tálalás előtt belecsurgatjuk a tejszínnel összekevert tojássárgáját. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!