Címlap levesek Bajor burgonyakrémleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bajor burgonyakrémleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 01. kedd, 12:32

Bajor burgonyakrémleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
25 dkg kenőmájas (vagy májkrém),
2 evőkanál olaj,
1 fej vöröshagyma,
30 dkg zöldborsó,
só,
bors,
majoránna,
bazsalikom,
petrezselyem,
1 csomag burgonyapehely,
1 liter húsleves.

Elkészítése:
Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a kenőmájast. 
Húslevessel fölengedjük, és belekeverjük a burgonyaport vagy pelyhet és az előre megfőzött zöldborsót. Felforraljuk, beletesszük a fűszereket, majd fogyasztás előtt 15 percig állni hagyjuk.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!