Címlap levesek Bakonyi Betyárleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bakonyi Betyárleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 01. kedd, 12:34

 Bakonyi Betyárleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
35 dkg marhaszegy,
1 pár csirkecomb,
20 dkg vegyes zöldség,
1 fej hagyma,
só,
egész bors,
csípős paprika,
csuszatészta 1 egész tojásból és a hozzá való lisztből.

Elkészítése:
A marhahúst felvágjuk 4 szeletre, és hideg vízben feltesszük főni. 
Sóval, egész borssal ízesítjük.
Amikor majdnem puha, hozzáadjuk a csirkecombokat, a metéltre vágott zöldséget, a felaprított hagymát, az erős paprikát, majd készre főzzük. A lisztből, tojásból vékony, kemény tésztát gyúrunk, a levesbe tépkedjük és megfőzzük.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!