Címlap levesek Disznótoros leves citrommal

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Disznótoros leves citrommal PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 04. péntek, 20:26

Disznótoros leves citrommal

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
45 dkg vegyes belsőség (máj, tüdő, szív)
25 dkg csont
20 dkg vegyeszöldség
1 fej vöröshagyma
1 szelet kelkáposzta
fél db babérlevél
1 ek olaj
1 ek liszt
1 csipet só
1,1 dl citromlé

Elkészítés:
A tüdőt, a szívet és a csontot 2 l vízben feltesszük főni, ha forr, beletesszük a sót és a babérlevelet, fél fővésben a kelkáposztát és az apróra vágott zöldséget, és amikor mindez majdnem puhára főtt, a májat, és még kb. 10 percig forraljuk. Tálalás előtt a belsőségeket kivesszük, és vékonyra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe. Világos rántással besűrítjük, citromlével, tejföllel savanyítjuk.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!