Címlap levesek Gesztenye krémleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Gesztenye krémleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 06. vasárnap, 11:20

Gesztenye krémleves 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
6 dl húsleveskockából készített leves
20 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
1 dl tej
1 tk étkezési keményítő
1 kh őrölt bors
1 csipet gyömbér
1 csipet só

Elkészítese:
A húslevest felforraljuk és beletesszük a fűszereket, és a tejszín felét. A tejszín másik felét a tejjel, a keményítővel és a gesztenyemasszával összekeverjük, és turmixgépbe öntjük. Addig keverjük, amíg sima masszát nem kapunk, majd hozzáöntjük a leveshez. Néhány perces keverés mellett felforraljuk. Ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük, legalább fél napig állni hagyjuk. Tálalás előtt egy kis cukorral édesíthetjük, a tetejére tehetünk tejszínhabot és megszórhatjuk gesztenye reszelékkel is.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!