Címlap levesek Indiai gyömbéres csirkeleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Indiai gyömbéres csirkeleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 07. hétfő, 19:00

Indiai gyömbéres csirkeleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 kg csirkehús
5 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
2 ek olaj
1 mk őrölt bors
1 mk kurkuma
1 mk gyömbérpor
1 csipet só
1 dl citromlé

Elkészítés:
A megforrósított olajon lepirítjuk a nagyon finomra vágott hagymát és fokhagymát, majd rátesszük a csirkehús darabokat. Mindkét oldalukat barnára pirítjuk, és felöntjük másfél liter vízzel. Sózzuk, fűszerezzük, és ha felforr, kis lángon puhára főzzük a húst. Tálalás előtt ízlés szerint megbolondítjuk egy kis citromlével.
 

 

 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!