Címlap levesek Karácsonyi narancsleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Karácsonyi narancsleves PDF Nyomtatás E-mail
2009. december 10. csütörtök, 16:11

Karácsonyi narancsleves 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
4 db narancs
4 dl 100%-os narancslé
4 dl natúr joghurt
8 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
4 db tojás
3 ek narancslikőr

Elkészítés:
Az alaposan megmosott narancsok levét kifacsarjuk, kettő narancs héját tálba reszeljük. Egybe öntjük a kifacsart lét, a dobozos narancslét és a joghurtot. Hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. Ezt habverővel alaposan összekeverjük, majd 2 evőkanál narancslikőrt adunk hozzá. Hűtőbe tesszük, majd a tojások fehérjét kis porcukorral kemény habbá verjük és lobogó vízbe szaggatva habgaluskát készítünk. Tálalás előtt még egyszer jól összekeverjük a levest, majd a tányérokba szedett habgaluskára merjük.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!