Címlap levesek Laktató téli leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Laktató téli leves PDF Nyomtatás E-mail
2010. január 27. szerda, 15:46

Laktató téli leves

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
10 dkg csicseriborsó
10 dkg szárazbab
10 dkg rizs
1,5 liter tyúkhúsleves (leveskockából)
5 dkg bulgur (búzatöret)
10 dkg lencse (vörös)
10 dkg lencse (zöld)
1 evőkanál köménymag
1 fej vöröshagyma
4 evőkanál olaj
4 evőkanál petrezselyem
őrölt bors


Elkészítés:
A csicseriborsót és a babot külön-külön 12 órára beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A húslevest felforraljuk, beletesszük a beáztatott hüvelyeseket, majd újból felforraljuk, és 1 óráig kislángon főzzük. A megmosott lencséket a babhoz adjuk. 30 perc főzés után a rizst és a köményt is beletesszük. Az apróra vágott hagymát az olajban megpirítjuk, majd a levesbe keverjük, és még 10 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!