Címlap levesek Raguleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Raguleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 02. kedd, 18:00

Raguleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
valamilyen kockázott hús
többféle zöldség (hagyma, fokhagyma, sárgarépa, petrezselyem, borsó, kukorica, gomba, zöldbab, zeller, karfiol....)
2 dl tej
1 doboz tejföl
liszt
bors, só,vegeta,
tárkony, kapor, babérlevél

Elkészítés:
Kevés olajon megpároljuk a felkockázott zöldségeket. (na jó a borsót nem kell kockázni:)
Ha üveges a zöldség, rá a kockázott húst, és további rázogatás mellett párolni.
Amikor fehér a hús, kb. 2 fakanálnyi lisztet rá kell szórni, összekeverni és megpirítani.
2dl tejet és 4 liter vizet ráönteni.
Fűszerezni: késhegynyi tárkony, 1 babérlevelet összetörni, egész bors...,1 fej hagymát, 1 gerezd fokhagymát egészben beledobni.
Ha felforrt, lassú lángon készre főzzük.
Tálalás előtt kapros tejföllel sűrítjük.
Csipetkét, vagy más tésztát teszünk bele.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!