Címlap levesek Újburgonyaleves virslivel

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Újburgonyaleves virslivel PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 03. szerda, 15:46

Újburgonyaleves virslivel

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
80 dkg újburgonya
40 dkg sárgarépa
1 vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 db szárnyasleves kocka
1 cs.petrezselyemzöld
8 apró virsli
só,őrölt bors,

Elkészítés:
Olajat melegítünk,majd a forró olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát.Burgonyát tisztítás után 2 cm-es darabokra,míg a sárgarépát félcentis darabokra vágjuk és hagymára dobjuk.Sózzuk,borsozzuzk,majd felengedjük vízzel és beletesszük a húsleveskockát.Puhára főzzök,ellenőrizzük az ízét,esetleg utánízesítjük.Az utolsó 4 percre beletesszük a virsliket,meghintjük petrezselyemmel,tálaljuk.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!