Címlap levesek Vegyes leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Vegyes leves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 04. csütörtök, 18:46

Vegyes leves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1/2 kg karalábé (nem fás!),
1/2 kg fejtett zöldborsó,
3 evőkanál olaj,
só,
cukor,
pirospaprika,
jó adag csipetke (1 tojás, maréknyi liszt, csipetnyi só),
vágott petrezselyemzöld,
1 evőkanál olaj,
1 gerezd fokhagyma,
1 evőkanál liszt.

Elkészítés:
A fazékban olajat forrósítok, majd megforgatom, párolom rajta az 1 x 1 centis kockákra vágott karalábét és a zöldborsót.
Felöntöm 1,5 liter vízzel és puhára főzöm.
A végén belefőzöm a csipetkét, illetve berántom a fokhagymás-paprikás rántással.
Megszórom apróra vágott petrezselyemzölddel.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!