Címlap levesek Zabkorpás zöldbableves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Zabkorpás zöldbableves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 05. péntek, 17:41

Zabkorpás zöldbableves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
20dkg zöldbab
20dkg sárgarépa
3db petrezselyem gyökere és levele
5dkg zabkorpa
1dl 12%-os tejföl
tengeri só

Elkészítés:
A feldarabolt zöldbabot,sárgarépát,petrezselymet(levelét és gyökerét is)főzd meg enyhén sós vízbe.Amikor megpuhult,add hozzá a zabkorpát és a tejfölt tejfölt.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!