Címlap levesek Lebbencsleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Lebbencsleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 13. szombat, 16:46

Lebbencsleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 kis fej vöröshagyma
2-3 db burgonya
2-2,5 ujjnyi szalonna
8 dkg lebbencstészta
1 kiskanál piros paprika
1 paradicsom
1 tv paprika

ételízesítő

Elkészítés:
A vöröshagymát lereszeljük (vagy fokhagymanyomón átnyomjuk).
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk. A szalonnát pici kockákra vágjuk.
A szalonnát kiolvasztjuk, a tepertőt kiszedjük. A zsírjára rátesszük a lebbencstésztát,
megpirítjuk, majd a vöröshagymát is beletesszük. Kicsit átforgatjuk, félrehúzzuk a tűzről,
megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük vízzel. Visszatesszük a tűzre, dobunk bele sót,
ételízesítőt, friss paprikát, paradicsomot, beletesszük a tepertőt és a krumlikockákat.
Készre fűzzük.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!