Címlap levesek Sárgadinnye krémleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Sárgadinnye krémleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 15. hétfő, 16:25

Sárgadinnye krémleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
(4 személyre) 
1 db érett sárgadinnye 
100-200 ml tejszín
3 db mentalevél
porcukor ízlés szerint
kevés vaníliás cukor
kevés Triple Sec likőr

Elkészítés:
A sárgadinnyét félbevágjuk, kimagozzuk, meghámozzuk, majd az egyik felét felkockázzuk.
A felkockázott dinnyét botmixerrel, vagy turmixgéppel simára turmixoljuk.
Hozzáadjuk a tejszínt, hogy selymesebb legyen, a mentalevelet, és ízlés szerint porcukrot, valamint a likőrt. Ha minden benne van, alaposan összeturmixoljuk.
A dinnye megmaradt felét apró kockákra vágjuk, majd beletesszük a levesbe, és átforgatjuk benne.
Jó alaposan hűtsük be a levest, és a készítés napján tálaljuk mentalevéllel díszítve.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!