Címlap levesek Finom fokhagymakrém leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Finom fokhagymakrém leves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 21. vasárnap, 08:48

Finom fokhagymakrém leves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
2 evőkanál liszt
8 dkg vaj
1,5l csontleves /leveskockából is főzhetünk/
2 dl tejszín
szerecsendió
fehérbors

fokhagyma,izlés szerint

Elkészítés:
A vajat felhevítjük és a lisztet beletesszük.
Világos rántást készítünk,majd beletesszük a zúzott fokhagymát és felengedjük a csontlevessel.
Hozzáöntjük a tejszínt és a borssal,szerecsendióval ízesítjük,ha kell sózzuk.
Tálaláskor meghintjük vágott snidlinggel,pirított zsemlekockát kínálunk hozzá.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!