Címlap levesek Kecskeméti barackleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Kecskeméti barackleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 23. kedd, 16:13

Kecskeméti barackleves

 

 

 

 

 

 

 


Hozzávalók:
3 dl rostos baracklé
2 dl friss narancslé
1 dl tejszín
1 csomag hidegen kikeverhető vaníliás pudingpor
30 dkg barack
citromlé
fél dl barackpálinka

Elkészítés:
A baracklevet a narancslével öntsd egy levesestálba. Csorgasd bele a tejszínt , szórd bele apránként a pudingport, és habverővel keverd simára, hűtsd be.
A barackot vágd apró kockákra, locsold meg citromlével és pálinkával, majd azt is tedd hidegre.
Tálalás elött az ízesített barackot keverd a levesbe. Csészébe vagy koktélos poharakba merve citromfűlevelekkel díszítve kínáld.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!