Címlap levesek Ököruszájleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Ököruszájleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 01. hétfő, 17:18

Ököruszájleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 kg ököruszály,
1 l húsleves,
30 dkg leveszöldség,
késhegynyi kakukkfű,
1 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 babérlevél,
8-10 szem bors,
1 kupica konyak,
1 kanál zsír,
1 kanál liszt,
1 kanál vaj,
1 tojás,
só.

Elkészítés:
A farkat az ízeknél feldarabolom és a zsírral és a hagymával tepsiben sárgára pirítom.
Felöntöm a húslevessel, beleteszem a fűszereket és a sót és puhára főzöm, utána leszűröm.
Lezsírozom, a konyakkal megbolondítom, utánasózom.
A vajból, a lisztből és a tojásból galuskát készítek és a levesben tálalom.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!