Címlap levesek Leves mangetout-val, mentával és kaviárral

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Leves mangetout-val, mentával és kaviárral PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 17. szerda, 15:21

Leves mangetout-val, mentával és kaviárral, leves recept, gyorsettermek.huLeves mangetout-val, mentával és kaviárral

 

 

 

 

 

 

Hozzávalo: 

1 nagy fej fehér hagyma
2 gerezd fokhagyma
250 g póréhagyma
1,5 l csirke- vagy zöldségalaplé
125 g szárazbab
1 zsályaág
1 babérlevél
250 g mangetout vagy cukorborsóhéj
1 csok. mentalevél
só és bors
A díszítéshez:
1 ek. túró
2 ek. fekete vagy piros kaviár

Elkészítése:

A babot előző éjszaka beáztatjuk, majd jól átöblítjük.
A felaprított hagymát és póréhagymát, valamint a zúzott fokhagymát egy kis levesben megpároljuk, majd felöntjük a többi alaplével Felfőzzük, belerakjuk a babot, a fűszereket és 10 percig pároljuk. Ezután lefedve előmelegített sütőbe tesszük egy háromnegyed órára. Ezután visszarakjuk a tűzhelyre, hozzáadjuk a mangetout-t vagy a borsóhéját és a mentát. Botmixerrel jól összekeverjük, szitán átpréseljük, sóval és borssal fűszerezzük. Tálaláskor túróval és kaviárral a tetején kínáljuk.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!