Címlap levesek Joghurtos málnaleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Joghurtos málnaleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 23. kedd, 14:13

Joghurtos málnaleves, leves recept, gyorsettermek.huJoghurtos málnaleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók: 
2 dl málnaszörp
5 dl joghurt (1,5%-os zsírtartalmú)
5 dl tej
3,5 dkg hidegen keverhető vaníliás pudingpor (1/2 csomag Aranka)
25 dkg málna (friss vagy mirelit)
(tejszínhab)

Elkészítés:
A málna felét szitán törd át, és a többi hozzávalóval – egy habverő segítségével – keverd össze.
A maradék málnát egészben – mint levesbetétet – add hozzá.
Jól behűtve, s tejszínhabbal díszítve tálald.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!