Címlap levesek Joghurtos-tejszínes őszibarackleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 23. kedd, 14:17

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves, leves recept, gyorsettermek.huJoghurtos-tejszínes őszibarackleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 üveg őszibarack befőtt 
1 kis doboz natúr joghurt 
1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam) 
vanília

Elkészítés:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát,
és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem,
szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is.
A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!