Címlap levesek Öreganyám levese

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Öreganyám levese PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 26. péntek, 14:41

Öreganyám levese, leves recept, gyorsettermek.huÖreganyám levese

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 egész csirke,
1 fej vöröshagyma,
1 db tölteni való paprika,
1 db paradicsom,
3 szelet zeller,
2 db fehérrépa,
2 db sárgarépa,
15 dkg sertészsír,
1 kávéskanál pirospaprika,
2 evőkanál finomliszt,
3 dl tejföl,
só,
őrölt bors.

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megdinszteljük.
Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirkehúst.
Víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Ha már zsírjára pirult, rászórjuk a lisztet meg a pirospaprikát.
Hirtelen átforgatjuk, majd rátesszük a kevés vízzel csomómentesre elkevert tejfölt.
Felöntjük kb. 2 liter vízzel, és jól kiforraljuk.
Ezután galuskát szaggatunk bele, és készre főzzük.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!