Címlap levesek A legfinomabb bableves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

A legfinomabb bableves PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 28. vasárnap, 19:06

A legfinomabb bableves, leves recept, gyorsettermek.huA legfinomabb bableves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
50 dkg bab
füstölt oldalas vagy csülök
1 nagy fej hagyma
tárkony
2 ek. paradicsompaszta vagy ketchup
só, bors, paprika
ereszték (1 kanál liszt elkeverve tejföllel)
rántás (ereszték helyett)
2 ek. ecet

Elkészítés:
Belerakom a húst a fazékba annyi vízzel, hogy ellepje. Mikor felfõ,
akkor el kell önteni a levet amiben a hús fõtt és új adag vizet ereszteni rá.
Ekkor belerakom a babot (amit már elõzõ este beáztattam), a hagymát, tárkonyt, paradicsompasztát.
Paprikával borssal megszórom és sózom.
Amikor majdnem kész, akkor rakom bele az eresztéket és/vagy a rántást. A legvégén, amikor lezárom a tüzet,
akkor kerül bele a 2 ek. ecet.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!