Címlap levesek Alföldi pulykaraguleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Alföldi pulykaraguleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 28. vasárnap, 19:09

Alföldi pulykaraguleves, leves recept, gyorsettermek.huAlföldi pulykaraguleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
30dkg pulykamell vagy comb 
1közepes fej vöröshagyma 
2-3gerezd fokhagyma 
1zöldpaprika 
1paradicsom 
olaj 
pirospaprika 
25dkg zöldborsó 
25dkg krumpli 
2dl tejföl vagy 1dl főzőtejszín 
1teáskanál liszt 
borsikafű,só,bors,kapor

Elkészítés:
A hymát apróra vágjuk és olajon megfonnyasztjuk majd a kockára vágott pulykahúst rádobjuk és megpirítjuk.
Meghintjük pirospaprikával,a karikára vágott paprikát és hámozott,felkockázott paradicsomot is hozzáadjuk,
és az áttört fokhagymát is,sózzuk,borsozzuk,majd puhára pároljuk.
A krumplit enyhén sós vízben félig megfőzzük majd hozzáadjuk a borsót ,borsikafűt és puhára főzzük.
Ha kész hozzáadjuk a húshoz,ha szükséges felengedjük vízzel és összeforraljuk.
Végül a tejfölt vagy tejszínt összekeverjük a liszttel és ezt hozzáadjuk a leveshez!Kaporral ízesítve tálaljuk.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!