Címlap levesek Bagócaleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bagócaleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 06. kedd, 10:18

Bagócaleves, leves recept, gyorsettermek.huBagócaleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
10 dkg csicseriborsó (bagóca),
2 db petrezselyemgyökér,
2 db sárgarépa,
30 dkg füstölt kolbász,
pirított, száraz kenyér.

Elkészítés:
Előző nap a száraz csicserborsó szemeket beáztatjuk. (Több mint a duplájára dagad.)
Másnap feltesszük a vízzel felöntve főni, valamint a petrezselyem gyökeret és sárgarépát is beletesszük.
A kolbászt karikára vágva vagy nagyobb darabokban hagyva hozzátesszük.
Sózni nem nagyon kell, mert a kolbász sós.
Amikor megfőtt, száraz kenyérszeleteket vágunk bele.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!