Címlap levesek Bajor perecleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bajor perecleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 06. kedd, 10:25

Bajor perecleves, leves recept, gyorsettermek.huBajor perecleves

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:
2közepes vöröshagyma 
2 evőkanálnyi olaj(vagy zsír) 
2 bajor perec (lehetőleg kissé szikkadt) 
másfél dl világos sör 
7db húsleves(lehet leveskockából is) 
só 
őrölt bors 
reszelt szerencsedió 
1 csokor metélőhagyma

Elkészítés:
Az egyik hagymát aprítsd finomra, és egy evőkanálnyi zsiradékon süsd üvegesre. Töltsd rá a sört, 
a húslevest, és főzd 10-15 percen át gyönge tűzön.
Eközben a másik hagymát uborkagyalun gyaluld le, a fél cm vastagon felkarikázott perecet pedig szárazon pirítsd meg.
Ízesítsd a levest sóval,őrölt borssal, reszelt szerencsedióval, dobj bele a megsült hagymát,
a megpirított pereckarikákat, és lefedve hagyd 5 percig dagadni.
A tálalás előtt szórd bele a felaprított metélőhagymát.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!