Címlap levesek Birsalmaleves mazsolával

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Birsalmaleves mazsolával PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 06. kedd, 10:42
Birsalmaleves mazsolával, leves recept, gyorsettermek.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:
50 dkg birsalma,
1 dl fehérbor (édes),
2 evőkanál mazsola,
1 tojássárgája,
1 evőkanál búzaliszt (finom),
1 csipet fahéj (őrölt),
2-3 evőkanál cukor,
1 csipet só,
1 dl tejföl.

Elkészítés:
Hámozd meg, vágd ki a magházát és szeleteld vékonyra a birsalmákat.
Tedd fel főni 1 liter vízzel, a fahéjjal, ízesítsd sóval és cukorral.
Amikor megpuhult, turmixold össze és tedd vissza főni.
Add hozzá a fehérbort és a mazsolát.
Keverd simára a tejfölt a liszttel és a tojássárgájával és sűrítsd be vele a levest.
Főzd még pár percig.
Tálalhatod hidegen, vagy melegen.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!