Címlap levesek Egri húsgombócleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Egri húsgombócleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 08. csütörtök, 14:54
Egri húsgombócleves, leves recept, gyorsettermek.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
25 dkg darált hús

bors
1 teáskanál pirospaprika
1 mokkáskanál kakukkfű vagy majoránna
5 dkg búzadara
1 tojás
1.5 liter húsleves zöldséggel

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymákat zsíron
megfuttatjuk,kihűtjük.A darált húshoz hozzákeverjük a hagymát,a sót,a borsot,
a pirospaprikát,a kakukkfüvet vagy a majoránnát,a búzadarát,a tojást.10 percig hideg helyen pihentetjük.
Közben megpucolom és apróra vágom a zöldségeket,és fűszerezve felteszem főni.
A húsmasszából diónyi gömböket formálok,és kifőzöm a levesben.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!