Címlap levesek Egyszerű, és finom gyümölcsleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Egyszerű, és finom gyümölcsleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 08. csütörtök, 15:05
Egyszerű, és finom gyümölcsleves, leves recept, gyorsettermek.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:
Én leginkább úgy szeretem a levesemet, ha kerül bele: 
alma
barack
ananász
cseresznye vagy meggy
körte
szilva
Ezek azért jók, mert konzervben vagy eltett befőttként is megtalálhatók 
Nagyon finom még bele az eper vagy a sárgadinnye is,de csak frissen, konzerves eper nem jó! 
3-4 pohár gyümölcs yoghurt(eper, erdei gyümölcs vagy meggy) 
2 vaníliáscukor 
7 evőkanál cukor mondjuk, de lehet ennél több vagy keveseb is 
pici egész fahéj 
1-2 evőkanál liszt vagy étkezési keményítő 
pici tejföl
1 evőkanál víz
( ezekből készül a habarás)

Elkészítés:
A gyümölcsöket, ha frissek, akkor megmossuk, és beledaraboljuk egy fazékba
Ha konzervek vagy befőttek, akkor mindenestül beleöntjük őket a fazékba, mert ha az édes lé is belekerül, attól finomabb
Beleteszem a 2 vaníliáscukrot, a cukrot és a pici egész fahéjat
Öntök a fazékba még vizet, de ne legyen tele a fazék
Ezután felrakom picit főni, pici lángon
Ha megpuhult az alma, akkor beleöntöm a yoghurtokat
Végül pedig tejfölös lisztes habarást készítek, és ezzel behabarom a levest
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!