Címlap levesek Galuskás-krumpli leves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Galuskás-krumpli leves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 13. kedd, 12:22
Galuskás-krumpli leves, leves recept, gyorsettermek.hu

 

 

Hozzávalók:
Kb. 1kg. Krumpli,
2 tojás,
liszt,
só,
bors,
egy nagy csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:
A megtisztitott krumplikat felkockazzuk.Elkészítjük a galuskatésztat!A krumplit zubogo vizbe tesszük.
Ha a viz ujra forr,beleszaggatjuk a galuskatésztát.
Sózzuk,borsozzuk,majd a levesbe szórjuk a finomra vagott petrezselyemzöldet!
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!