Címlap levesek Gezemiceleves

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Gezemiceleves PDF Nyomtatás E-mail
2010. április 13. kedd, 12:43
Gezemiceleves, leves recept ,gyorsettermek.hu

 

 

 

 

Hozzávalók:
őrölt kömény,
őrölt bors,
egész bors,
só,
1 db tojás,
20 dkg darált marhahús,
1 evőkanál étolaj,
1 fej vöröshagyma,
1 db fehérrépa,
3 db sárgarépa,
6 db burgonya.

Elkészítés:
A sárgarépát és a petrezselyemgyökeret megtisztítjuk, felkarikázzuk, a krumplit meghámozzuk és felkockázzuk.
A megtisztított hagyma egyik felét egyben hagyjuk, a másik felét lereszeljük almareszelőn. A zöldségeket az olajon megpároljuk, sózzuk, felöntjük vízzel, és hozzáadjuk a krumplit meg a fél fej hagymát.
Egész borsot dobunk bele, és készre fűzzük, ha szükséges, utánasózzuk.
Amíg a leves fő, a húst összekeverjük a tojással meg a reszelt hagymával, sóval, őrölt borssal és köménnyel fűszerezzük.
A kész levesbe belefőzzük a gombócokat.
Megvárjuk, amíg feljönnek a leves tetejére, majd elzárjuk a lángot.
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!