Címlap Sütemények Kievi krérmes

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Kievi krérmes PDF Nyomtatás E-mail
2008. december 11. csütörtök, 05:41

Kievi Krémes

 

 

 

Tészta:
40 dkg liszt
20 dkg cukor
25 dkg margarin
1 cs. Sütőpor
4 tojás sárgája
2 evökanál tejföl

A hozzávalókat összegyúrjuk, és három lapot nyújtunk belőle. Amikor a lapokat kinyújtottuk, lekenjük a 4 tojás fehérjéből, 15 dkg cukorból felvert habbal. Ezt megszórjuk durvára vágott dióval. Így sütjük meg a lapokat egyenként.

Krém:
2 cs. vaniliás pudingpor
1/2 l  tej
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
pici rum

A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni. Ezután a margarinnal habosra keverjük, ízesítjük a rummal.
A krémet kettéosztjuk, és a lapokra kenjük. Befedjük a harmadik lappal, és rövid ideig puhulni hagyjuk.

 

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!