Címlap Sütemények Olasz krémes

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Olasz krémes PDF Nyomtatás E-mail
2008. december 11. csütörtök, 06:17

Olasz krémes

 

 

 

Hozzávalók:
10 tojás sárgája
1,2l víz
1,2l tej
400g krémpor
880g kristálycukor
2 vaníliás cukor
680g Rama
3 leveles tészta

Elkészítés:
A vizet és a tejet feltesszük melegedni,mindjárt beletesszük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot.Míg langyos a víz addig veszünk ki belőle annyit hogy a krémport és a tojássárgáját el tudjuk keverni szép simára.Mikor már forr akkor beleöntjük a tojásos krémport és sürü krémet főzünk belőle.Ha kihült akkor beletesszük a vajat és jól kikeverjük.Megsütjük a három lapot.Veszünk díszes nyomozsákot és azzal nyomjuk rá a lapokra a krémet.de csak a kettőre.A harmadikkal letakarjuk. Egy napot a hütőben tároljuk,majd másnap kockákra szeleteljük és porcukorral meghintjük.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!