Címlap Sütemények Jégkocka

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Jégkocka PDF Nyomtatás E-mail
2008. december 11. csütörtök, 09:56

Jégkocka

 

 

 

Hozzávalók:
Tésztához:
10 tojás fehérje
10 evőkanál cukor
10 evőkanál liszt

Krémhez:
10 tojás sárgája
7 dl tej
6 evőkanál cukor
4 cs vaníliáscukor
25dkg margarin

1/2 liter tejszín habbá verve

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, nagyon meleg sütőben pár perc alatt megsütjük, hagyjuk kihülni.
A krém hozzávalóit összekeverjük, folyamatosan keverve felfőzzük, amíg be nem sűrűsödik. teljesen lehűtjük, hozzákeverjük a margarint és a tésztára kenjük.
Tetejére tejszínhabot teszünk, tálalásig hűtőbe rakjuk.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!