Címlap Sütemények Bögrés lekváros

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Bögrés lekváros PDF Nyomtatás E-mail
2009. január 28. szerda, 21:46

Bögrés lekváros

 

 

 

Hozzávalók: 1 bögre liszt, 1 bögre cukor, 1 bögre darált dió, 1 bögre tej, 1 tojás, 1 csomag sütőpor, 1 bögre sárgabaracklekvár, 1 bögre leszűrt meggykompót.

Jól összekeverjük a cukrot, lisztet, darált diót, tejet, tojást és a sütőport. A masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük és fél óra alatt megsütjük. Ha kissé kihűlt, lapjában kettévágjuk, majd megkenjük jól sárgabaracklekvárral. Rászórjuk a kimagozott meggyet, és óvatosan ráfektetjük a másik lapot. Enyhén lenyomkodjuk tenyerünkkel, és tálalás előtt félóráig pihentetjük. Tetejét meghinthetjük porcukorral.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!