Címlap Sütemények Budai szelet

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Budai szelet PDF Nyomtatás E-mail
2009. április 22. szerda, 09:37

Budai szelet

 

 

 

35 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 10 dkg vaj, 1 dl tej, kávéskanál szódabikarbóna, 1/2 tejföl, összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük, tepsi hátlapján 2 lapot sütünk belőle.

Krém: 15 dkg kristálycukor, 1/ 2 l tej, 3 evőkanál rétes liszt, 20 dkg vaj. A lisztet 2 evőkanál cukorral és kis tejjel csomómentesre keverünk. 15 dkg cukrot megpirítunk, és a maradék tejjel felforraljuk, amíg a karamell el nem olvad. Szép lassan a lisztes pépet hozzáfőzzük, sűrűre. Kihűlés után a vajat is hozzá keverjük apránként.

Csokimáz: 16 dkg ráma, 16 dkg porcukor, 3 kanál kakaó, 2 kávéskanál liszt, 2 evőkanál tej. Lassú tűzön folyamatosan keverjük, amíg az egész össze nem áll(nem kell forrnia)

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!