Címlap Sütemények Habos csiga

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Habos csiga PDF Nyomtatás E-mail
2009. május 17. vasárnap, 14:14

Habos csiga recept

 

 

 

 

Hozzávalók:
40 dkg liszt, 25 dkg margarin, 2 kanál porcukor, 2 dkg élesztő, 4 tojás, 50 dkg porcukor, 15 dkg dió.

Elkészítése:
Az élesztőt kevés tejjel megkelesztjük, majd a 4 tojássárgájaval tésztát gyúrunk. 3 cipót formálunk belőle, és fél óráig pihentetjük. A porcukrot a 4 tojás fehérjével kemény habbá verjük. A cipókat kinyújtjuk egész vékonyra, a habot rákenjük. Darált dióval megszórjuk, összesodorjuk, majd ujjnyi darabokra vágjuk. Zsiradékkal megkent tepsibe, egymástol tavolabb rakjuk, megsütjük.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!