Címlap Sütemények Ribizlis-túró pohárkrém

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Ribizlis-túró pohárkrém PDF Nyomtatás E-mail
2009. május 26. kedd, 10:29

Ribizlis-túró pohárkrém

 

 

 

 

 

Hozzávalók
6 dkg Porcukor
10 dkg túró (sovány)
3 dl tejszín
10 dkg ribizli
1 dkg zselé (olvasztott)

Elkészítés
Nyugodtan dolgozhatunk fagyasztott ribizlivel a krémben, csak a díszítéshez érdemes friss gyümölcsöt beszerezni. Én a  fényképezéshez a tetejére is fagyasztottat használtam.

Ribizlis túrókrém:
5 dkg ribizlit felolvasztunk a mikróban, és egy kicsit összetörjük 3 dkg porcukorral hogy levet engedjen. A ribizlis masszát kikeverjük 10 dkg áttört túróval. Habbáverünk 3 dl tejszínt. A ribizlis-túrós masszát lazán összeforgatjuk a tejszínhabbal. Ha szeretnénk hogy pár órát elálljon a krémünk, akkor érdemes a masszához keverni egy kevés olvasztott zselét. Nyomózsákba töltjük a krémet, és hűtött pohárba adagoljuk, úgy hogy a krém ne érje el mindenhol a pohár szélét.

Díszítés:
5 dkg ribizlit felolvasztunk a mikróban, és egy kicsit összetörjük 3 dkg porcukorral hogy levet engedjen. Ezzel a péppel nyakonöntjük a krémet, hagyjuk hogy lecsurogjon a pohár belső oldalán. A tetejére nyomhatunk tejszínhabot, és tehetünk rá pár szem ribizlit.

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!