Címlap Sütemények Csokoládé varázskocka

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Csokoládé varázskocka PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 02. csütörtök, 14:53
Csokoládé varázskocka
 
 
 



Hozzávalók:
Kevert tésztához:
250 g lágy vaj vagy margarin
200 g porcukor
1 tasak  Vanillincukor
2 evőkanál rum
1 csipet só
6 tojás 
150 g búzaliszt
Fél tasak  Sütőpor
200 g darált főzőcsokoládé
200 g darált mandula

Öntethez: 
125 ml vörösbor
1 narancs leve
Kevés fahéj
Kevés őrölt szegfűszeg
1 evőkanál porcukor

Krémhez:
250 ml habtejszín
2 evőkanál mogyorókrém
1 tasak  Habfixáló

Díszítéshez:
Kevés csokiforgács

Előkészítés:
A tepsit (28*32 cm) kibéleljük sütőpapírral, majd félretesszük. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés:
A vajat a porcukorral, a vanillincukorral, az aromával és a sóval habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk, és alaposan eldolgozzuk. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és apránként a tésztához szitáljuk. A csokoládét a mandulához adjuk, és óvatosan a tésztába forgatjuk. A tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk, majd a tepsit a sütő alsó részébe toljuk, és a süteményt megsütjük. 
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!