Címlap Sütemények Kelt pite

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Kelt pite PDF Nyomtatás E-mail
2009. július 23. csütörtök, 19:51
Kelt pite
 
 
 


Hozzávalók:
1/2 kg liszt
4 dl tej
5 dkg élesztőt
kb.5 evőkanál cukor
lapos kiskanál só
10 dkg zsír vagy margarin
2 egész tojás
kimagozott meggy

Elkészítés:
Először a tejet, tojást, sót, cukrot, a felfuttatott élesztőt és a zsírt összekeverjük,  utoljára keverjük hozzá a lisztet, hogy lágy legyen. Rögtön beletesszük a lisztes tepsibe és kelesztjük benne kb. 1 órát. Majd rátesszük a meggyet és közepes hőfokon megsütjük.
 
 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!