Címlap Sütemények Tejfölös csoda

 

Rendezvény és esküvő fotózás
megfizethető áron!


OnLine étel rendelés

Kapcsolódó cikkek

https://static.netpincer.hu/cms/article/edf509b8-3088-43fb-898b-a976ebefee4a/320x288_hp_banner_evo.jpg

Tejfölös csoda PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 04. kedd, 08:35

Tejfölös csoda

 

 




Hozzávalók:
2 nagy tejföl,lehetőleg 20%os 
1üveg meggybefőtt 
2csomag négyzet háztartási keksz 1csomag vanilia puding 
cukor,vaniliás cukor

 

Elkészítés:
A tefölöket a cukorral és a vaniliás cukorral kikeverjük.Fogunk egy formát(bármilyen lehet),ÉS a kekszel elkezdjük megtölteni,egy rétegben,egymás mellé helyezve,és nem egymásra!!! Has megvan,teszünk rá egy réteg tefölt,majd erre szórunk meggyet.Ezt úgy ismételjük mindaddig,amig meg nem telik a tál,hogy a végén meggyel fejezzük be.Ezután a meggy levét felfőzzük egy vanilia pudinggal,és még forrón a tortára öntjük.Ezután hűtőbe tesszük,és kb 24órát állni hagyjuk,de nem ez a lényeg,hanem miután a keksz bepuhult(nekünk már 10óra után puha:) ),a torta fogyasztásra alkalmas.Istenien finom,gyorsan megvan,nem émelyítős édes,és hidd el,szereti fogod.  

 

Webpincér.eu - Internetes ételrendelés

Az oldalunkon szereplő információk tájékoztató jellegűek az itt feltüntetett árakért, adatokért a gyorsettermek.hu nem vállal felelősséget!